Inloopavond terreininrichting De Nieuwe Stelp

HOLLUM – Op woensdag 11 oktober is iedereen vanaf 19.30 uur van harte welkom in Ons Hol in Hollum voor een bewonersavond over de inrichting van het terrein rondom De Nieuwe Stelp.

Momenteel is de gemeente Ameland bezig met het uitwerken en voorbereiden van een van de varianten van de terreininrichting, waarbij de hoofdontsluiting aan de Fabrieksweg zit. Hiervoor vervalt de ontsluitingsweg voor autoverkeer richting de Oranjeweg op termijn. In de komende weken maakt de gemeente een begin met voorbereidende werkzaamheden. Dit betekent dat er gestart wordt met het kappen van bomen die moeten wijken om deze variant in het voorjaar daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Aan het uiteindelijke ontwerp wordt nog gewerkt. De gemeente deelt de tussenstand van het ontwerp op woensdag 11 oktober om 19.30 uur met een centrale presentatie. Vervolgens is er een informele setting waarbij  ideeën meer dan welkom zijn. 

Bron: gemeente Ameland, foto: Pixabay 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 798

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *