Inloop in De Plaats blijft mogelijk

HOLLUM – Tot en met 19 januari gaan de gebruikelijke activiteiten in De Plaats niet door. Pionier predikant Sijbrand Alblas: "Het aantal besmettingen blijft stijgen en we hopen dat de nieuwe maatregelen ertoe lijden dat dit weer afneemt. Omwille van de liefde voor elkaar dragen wij hier ons steentje ook aan bij.

Tevens deed onze minister-president een oproep aan buurthuizen om open te blijven voor de kwetsbare doelgroepen. Dezelfde liefde die ons ertoe aanzet ons geplande programma niet door te laten gaan, roept ons ook op om nu naar de ander om te zien. Juist in deze periode rond de kerst willen we hier graag gehoor aan geven. Met de gemeente Ameland hebben we overleg gehad over hoe dit vorm gegeven kan worden.

We zijn open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten! Dit zijn de openingstijden:

  • Maandag van 14.30 – 16.30 uur
  • Dinsdag van 9.30 – 11.00 uur
  • Woensdag van 14.30 – 16.00 uur
  • Vrijdag van 9.30 – 11.00 uur (m.u.v. 25 december en 1 januari)

Actie voor de voedselbank

Deze maand kunnen er nog goederen voor de voedselbank in Dokkum ook afgeleverd worden bij De Plaats. Dit kan tijdens de inloopmomenten. Alle houdbare producten zijn welkom en dit jaar kunnen ook DE-punten worden ingeleverd voor pakken koffie.

Namens de cliënten van de voedselbank: Hartelijk dank!"

Bron De Plaats

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *