Ingezonden – Voice of Ameland

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Anonieme inzendingen worden niet geplaatst. Jaap Bruin, Badweg Hollum, schrijft een open brief aan  B&W en raad.

Voice of Ameland

Geacht College en Raadsleden in de Gemeente Ameland.

Middels dit schrijven wil ik uw serieuze aandacht vragen voor de door de verontruste groep eilanders ‘Voice of Ameland’ tijdens een inloopavond raadsfracties op de eerste maart j.l. ingebrachte argumenten om te helpen ons eiland te vrijwaren van geldzuchtige projectontwikkelaars, speculanten en beleggers.

Deze argumenten zijn u welbekend, dus hoef ik ze niet te herhalen.

Afzichtelijke, grootschalige hoogbouw is er al genoeg op Ameland.

Laat vooral niet toe dat ons eiland in de UITVERKOOP aan de reeds genoemde projectontwikkelaars wordt gedaan!

Hopelijk kan het nageslacht over zo'n 25 jaar zeggen: "Wat hebben het toenmalige College en de Raad toch een juiste beslissing genomen om verdere uitbreiding van hotelbouw NIET te honoreren."

Waar een wil is , is een weg!

Vriendelijke groet,

Jaap Bruin

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *