Ingezonden – Succes

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Anonieme inzendingen worden niet geplaatst. Albert Huizeling rageert op de Amelander politiek.

Veel succes

Als Eilander wil ik de huidige coalitie van Algemeen Belang Ameland & Ameland '82 veel succes wensen. Voor het belang van Ameland en open en eerlijke politiek, die dicht bij de burgers staat.

Politiek gaat niet om personen, maar om doelstellingen die het nieuwe college voor ogen heeft voor Ameland. Met een goed degelijk bestuur.

Met vriendelijke groet.

Albert Huizeling

Lid 50 Plus  Provincie Fryslân


 

reacties op Facebook zijn mooi, maar reacties op het Forum zijn nog mooier. Daar zijn ze later veel beter terug te vinden. Reageren kan hier ( inloggen kan ook met social network account)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *