Ingezonden – Rectificatie

HOLLUM – Benno Hesselink rectificeert een deel van zijn eerdere brief. Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender.

Rectificatie

Aan de raad en burgers van Ameland.

Rectificatie op mijn eerder verzonden brief van 16-10-jl.

Dit betreft het stuk over het vermeende bezoek van een delegatie van de toenmalige partij Ameland '82 aan de ss Rotterdam.

Ik heb dit stuk geschreven op basis van incorrecte informatie en met verkeerde bewoording, waardoor bepaalde dingen op verschillende manieren kunnen worden bekeken.

Het is niet mijn bedoeling geweest om de toenmalige raadsleden en de huidige partijfractie van Ameland '82 in een verkeerd daglicht te zetten.

Ik neem hiervoor mijn worden terug en bied daar mijn welgemeende excuus voor aan.

Benno Hesselink

de gewraakte ingezonden brief werd op 17 oktober gepubliceerd

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *