Ingezonden – reactie op Open Brief van Actiegroep de Waakvlam

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. Inzendingen die anoniem worden gestuurd worden niet geplaatst. In het uiterste geval kunnen de stukken geplaatst worden zonder dat de naam er bij wordt vermeld.

Ik zou graag reageren op het ingezonden stuk van de Waakvlam op Ameland.

Ik heb de indruk, dat sommige eilanders vergeten dat zij op dit mooie eiland mogen leven met dank aan al de gasten die elk jaar besluiten: wij gaan naar Ameland op vakantie. 

Mensen kunnen veranderen, maar iedereen heeft recht op vakantie en daar profiteert de eilander gemeenschap al decennialang van, jij moet alleen een keus maken, ja of nee, er tussen in bestaat ook,

Dan zijn mensen als Suzanne aan zet, zonder veel inbreng en eigen kosten zijn zij in staat om het evenwicht in een gemeenschap op de kop te zetten. Terug naar de natuur, prima, ik zie jou al lopen of op de fiets met slippers, bij de bakker, maar die is alleen op donderdag open, voor de rest van de week geen klandizie.

Het eiland heeft de toerist nodig, en de de toerist het eiland, samen zijn jullie al meer dan honderd jaar samen op weg, een terug is er niet maar een verstandig 'ja' kan helpen nog vele jaren in plezier naast elkaar te leven.

H. Klazing

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *