Inge Visser als echte BN’er gesignaleerd in Sneek

SNEEK – Amelanders kom je overal tegen, dat zet blogger Anske Smit in zijn post over een bezoek aan het Sneker Bolwerk. Hij komt onverwacht de (oud) Amelanders Marjon en Inge Visser tegen. Dit schrijft hij:

“Vannacht twitterde ik: The Blast of Erwin Nijhoff and his Band in Het Bolwerk. De betekenis van mijn midnight-tweet was loud en clear : Het was een knalfeest! De energie van Erwin en zijn bandmakkers straalde van het Bolwerkpodium af op de (dansende) volle zaal. Zonder een enkele pauze, bleef de muziek als een woest kolkende bergrivier stromen. Vier tellen vooraf: One-two-three-four, twee en een half uur lang een karrenvracht vol bekende en minder bekende Springsteen songs. De sologitarist moest vanavond éénmalig invallen wegens ziekte van Erwin's zoon Jim. Dat deed hij buitengewoon goed! Zijn inbreng zorgt per slot van rekening voor de sfeer en de handtekening in Springsteens songs. Na afloop vroeg ik hem, hoe doe je dat? Met de bescheidenheid, die muzikanten eigen is: "Tja, Ik ben Bruce Springsteen fan, ik ken alle nummers. Ik was dolblij, dat Erwin mij voor vanavond vroeg om hier in Sneek in zijn band in te vallen!¨ Aan de reacties uit de zaal te horen kwamen de fans uit alle windstreken van Nederland, de Dalfsense dreven en ver daar buiten. Van down-under zelfs! Zo sprak ik kort na afloop met twee fans. De gezusters Inge en Marjon Visser beiden afkomstig van Ameland. Zij had gehoord van Erwin's Plays The Boss Tour. Marjon: "We zijn natuurlijk niet echt van de generatie van Springsteen, maar mijn zusje Inge draait zijn muziek altijd in de auto. Haar favoriete song is: I'm On Fire. Inge Visser, oorspronkelijk dus afkomstig van Ameland, maar door vele omzwervingen op deze aarbol- via haar sport Rugby – nu woonachtig in Australië. Zij was voor een korte vakantie in NL en knoopte er samen met haar zus een gezellig Sneker Bolwerk avondje aan vast. Met Erwin en Bruce in de hoofdrol. Het kan niet beter!

Bekijk hier de foto met Inge en Marjon

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *