In de agenda of niet in de agenda

HOLLUM – Wie iets organiseert wil dat dolgraag wereldkundig maken en één van de media waarvan u zeker weet dat het veel lezers bereikt is de website van Persbureau Ameland, met daaraan gekoppeld de mobiele nieuwsvoorziening via de app Ameland Actueel.

Dat uw activiteit gelezen wordt, daar hebt u alle belang bij.

De laatste tijd is er wat verwarring over het al dan niet plaatsen van een activiteit op de agenda.

Persbureau Ameland is daarin wat strenger geworden. Dat wil zeggen, alle activiteiten zijn van harte welkom. Dat is immers onze core business, het publiceren van nieuws en agenda. Met de nadruk op business.

Niet alle activiteiten worden zonder kosten in de agenda geplaatst.

Van commerciële activiteiten verwachten we een bijdrage voor het plaatsen van de activiteit in de agenda. Die bijdrage kan liggen in een advertentie op Persbureau Ameland of een presentatie op de app Ameland Actueel.

Iedereen zal begrijpen, dat alleen op de Ho’n de zon voor niets opkomt en dat hij alleen aan het badstrand van Hollum voor evenzo weinig ondergaat.

Persbureau Ameland verzorgt van harte, secuur en met grote vasthoudendheid uw Amelandnieuws. Persbureau Ameland investeert daarin.

Dat lijkt gratis maar dat is het natuurlijk niet. Net zomin als het kopje koffie op het terras gratis is, of het broodje bij de bakker.

Dus, organisatoren, plaats uw bedrijf op de app Ameland Actueel of bestel een advertentie en u bent verzekerd van publicatie van uw agenda-activiteiten. En Amelandliefhebbers zijn daarbij verzekerd van veel Ameland nieuws en een goed gevulde Ameland agenda.

En daar gaat het allemaal om. Meld uw bedrijf direct aan, dan hebben we dat maar weer gehad. Klik op de herfstblaadjes voor een aantrekkelijke Herfstaanbieding.

(die aanbieding is inmiddels afgelopen).

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *