In de agenda, bij het Ameland nieuws

HOLLUM – Wie iets organiseert wil dat dolgraag wereldkundig maken en één van de media waarvan u zeker weet dat het veel lezers bereikt is de website van Persbureau Ameland, met daaraan gekoppeld de mobiele nieuwsvoorziening via de app Ameland Actueel.

Persbureau Ameland publiceert alle activiteiten, maar niet voor niets.

Van commerciële activiteiten verwachten we een bijdrage voor het plaatsen van de activiteit in de agenda. Die bijdrage kan liggen in een advertentie op Persbureau Ameland of een presentatie op de app Ameland Actueel.

Persbureau Ameland verzorgt van harte, secuur en met grote vasthoudendheid uw Amelandnieuws. Persbureau Ameland investeert daarin. Dat lijkt gratis maar dat is het natuurlijk niet.

Dus, plaats uw bedrijf op de app Ameland Actueel en u bent verzekerd van publicatie van uw nieuws en agenda-activiteiten. Wie presenteert op de app Ameland Actueel kan 12 x per jaar kosteloos een nieuwsbericht laten publiceren en eindeloos activiteiten in de agenda laten zetten.

Amelandliefhebbers zijn daarbij verzekerd van veel Ameland nieuws en een goed gevulde Ameland agenda.

En daar gaat het allemaal om. Meld uw bedrijf direct aan, dan is dat maar weer geregeld.

lees hier over Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *