Impuls voor regio komt van Ameland

HOLLUM – Een impuls voor de regio is ingezet op Ameland. Waddenpost.nl is een platform dat uit kan groeien tot een internationaal gewaardeerde website met informatie over het waddengebied met de grootst mogelijke diversiteit aan onderwerpen.

Waddenpost is een initiatief van Persbureau Ameland. De website gaat over Ameland, maar vooral over het gebied waar Ameland in ligt: het waddengebied. Van Denemarken, tot Duitsland en Nederland.

Waddenpost heeft al een groot aantal partners aan zich weten te binden, bedrijven, websites en ondernemers die toekomst zien in het platform en die er graag aan bij willen dragen.

Hebt u een bedrijf of organisatie in het waddengebied, meld u dan ook aan als partner.

Bekijk hier de partner-pagina.

Ben je waddenliefhebber en wil je die liefde delen met anderen, word dan Waddenposter en lever een bijdrage aan de website over je lievelingsgebied. Als Waddenpost eenmaal genoeg bezoekers heeft dan gaan Waddenposters nog aan hun bijdragen verdienen ook. De eerste vijftig staan al geregistreerd.

Ondernemers kunnen hun zaak voorstellen aan een nieuw publiek, verhuurders kunnen een omschrijving van hun accommodatie publiceren met twee foto’s erbij, organisatoren kunnen hun activiteiten in de agenda zetten en schrijven over hun festival en fotografen kunnen hun foto’s plaatsen. Schilders kunnen hun schilderijen tentoonstellen in de Waddenpostgalerie en wie gewoon een verhaal wil vertellen kan dat ook doen op Waddenpost. Er is één criterium: het moet rechtstreeks en anders linksom of rechtsom met het waddengebeid te maken hebben.

Waddenpost is een platform om je te presenteren en een platform om aan te verdienen: een impuls voor de regio.

Waddenpost, laat eens wad van je horen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *