IJsclub Hollum vraagt getuigen

HOLLUM – IJsclub Hollum is het meer dan zat. Ligt de baan er prachtig bij, begint het te vriezen en dan gooien onverlaten rommel op de baan. “Wij hebben er weer veel werk van gehad en dan heb je dit weer!” verzucht bestuurslid van de IJsclub Freerk Jan Ney.

“We zijn er vandaag achter gekomen dat de ijsbaan weer is vernield! Aan het begin van de baan (bij het hokje) is weer allemaal rotzooi in de baan gegooid, onder andere stekpalen en dakpannen! Dit was helaas vorig jaar ook al het geval. Zou het nu doorvriezen dan hadden we een probleem! De rotzooi zit inmiddels vast in het ijs.”

Wie heeft gezien, wie dit heeft/ hebben gedaan? Dat wil de IJsclub graag weten.

Getuigen (en uiteraard ook de onhandige grofvuil ruimers) kunnen zich melden bij een van de leden van het bestuur (André de Vries  telefoon 554717 ) of mailen naar

info@persbureau-ameland.nl .

>>> 21-1-2012 De IJsclub kreeg naar aanleiding van het bericht diverse tips binnen. Het waren kinderen die al spelend spullen in de ijsbaan gooiden. De betreffende ouders zijn bijgepraat en de kinderen weten nu dat ze dit niet meer moeten doen. De ijsmeesters hebben de rommel uit het niet meer bevroren water verwijderd; de plas is weer klaar voor de volgende vorstperiode.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *