Iepen Mienskipsfûns is weer open

HARLINGEN – Eilanders met een goed idee om de leefbaarheid van hun eiland te verbeteren, kunnen tussen 21 januari en 15 februari (17.00 uur) subsidie aanvragen uit het Iepen Mienskipsfûns (IMF). Met deze subsidieregeling helpt provincie Fryslân initiatieven uit de mienskip uit te voeren. Samen met jou, maatschappelijke instanties en de deelnemende partners in Streekwerk (provincie Fryslân, gemeenten Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en Wetterskip Fryslân) willen we energieke, duurzame en vooral leefbare eilanden creëren.

Subsidierondes en hulp bij aanvragen

Het projectbureau in Harlingen helpt je graag bij het opstellen van de subsidieaanvraag. Vertel ons zo snel mogelijk je idee, zodat er voldoende tijd is om de aanvraag te bespreken voordat deze wordt ingediend.

Bron Streekwerk Friese Waddeneilanden

klik op deze link voor meer informatie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *