Huis gezocht

Koopplein AmelandHOLLUM – Rotterdamse Selma Dubbeld wordt volgend jaar pensionada en ze wil zich daarna dolgraag op Ameland vestigen. Ze komt hier al tientallen jaren voor een korte of lange vakantie en bezoekt het eiland een paar keer per jaar. Dubbeld is een Red Hatter, lid van de Red Hat Society, en als ze eenmaal op Ameland woont, zal ze rood gehoofddekselde vriendinnen hier zeker ook een keer uitnodigen. Misschien richt ze wel een afdeling Ameland op, zegt ze met een knipoog. Maar voor het tot zulke aardige uitnodigingen en vrolijke ontmoetingen komt, moet er eerst een huis gevonden worden: het liefst in Hollum.

De Rotterdamse zette een rubriekadvertentie op Koopplein Ameland. Wie voor haar mogelijkheden ziet, kan via die advertentie reageren.

>>> lees hier over de Red Hat Society

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *