Horizontoer twee dagen lang op Ameland

NES – Op 31 juli en 1 augustus gaat Horizontoer weer los op Ameland in Nes. Ook dit jaar meert de bruine vloot van festival Horizontoer weer aan en stromen meer dan 180 muzikanten, theaterartiesten en vakantiegangers het eiland op. Eilandbewoners en toeristen, kinderen en volwassen: iedereen kan weer gratis of tegen een kleine vergoeding genieten van muziek en theater op straat en in de lokale horeca. Voor de kinderen zijn er speciale kindervoorstellingen, waarbij ze zelf mee kunnen doen. 

Horizontoer is een zeilend cultureel muziek- en theaterfestival dat volledig wordt verzorgd door vrijwilligers. Horizontoer vaart dit jaar van 24 juli tot en met 2 augustus langs de Waddeneilanden. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent, ondersteund door reeds doorgebroken artiesten. Er varen dit jaar maar liefst vijf 3FM Serious Talents mee, samen met de winnaar van de Grote Prijs van Nederland Charl Delemarre en de winnaars van de Slag om Horizontoer. Ook de masterclass wordt dit jaar weer gegeven, dit keer onder leiding van Anne Soldaat en Tim Akkerman. 

Bezoekers hebben de mogelijkheid om het festival van backstage mee te maken door mee te varen. Wil je meer informatie over Horizontoer of over de line-up van 2015? Kijk op www.horizontoer.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *