RSS
Zoeken

HorecaBeurs Ameland 2019

Geplaatst op: 09 januari 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

BUREN - Dinsdag 5 februari is de vijfde Horecabeurs Ameland. Het is een beurs waar de laatste trends zijn te ontdekken, ontwikkelingen zijn te volgen en innovatieve producten zijn te zien. De beursbezoekers kunnen interactieve workshops volgen en smaakvolle demo's van professionele koks meemaken. "Ook voor branches buiten het horecavak valt er op deze beurs van alles te ontdekken." dat zegt de organiserende Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ameland.

Deze beurs vindt plaats in het centrumgebouw van Klein Vaarwater op dinsdag 5 februari 2019 tussen 15.00 uur en 22.00 uur. De organisatie heeft, net als bij de voorgaande edities, een gevarieerd groot aanbod aan standhouders naar Ameland weten te krijgen. Onder meer leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, accountancy, groothandels, dranken, servies, schoonmaakartikelen, linnengoed, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven zijn aanwezig.

Netwerken – workshops – wedstrijden
De organisatie biedt de bezoeker meer dan alleen een beurs. Ook dit jaar word er weer een spannende strijd getreden om de titel BESTE KOK van AMELAND. De winnaar gaat naar huis met spectaculaire prijzen zoals een ticket voor kookwedstrijden in Noord Nederland, een banner voor op je bedrijf en een compleet verzorgde ’all inclusive’ culinaire reis naar Spanje. 

Koffie
Illy koffie gaat aan de slag met koffieliefhebbers. Een perfecte espresso of americano? Hoe maak je het beste cappuccinoschuim of een latte macchiato? De barista’s van Illy koffie leggen doorlopend aan u uit wat er bij een goede kop koffie komt kijken.

Netwerken
Na de beurs is er nog voldoende gelegenheid om te netwerken in de feestzaal. Een hapje en drankje wordt u aangeboden. Voor deze avond is ex Voice deelnemer, Arjen Baakman met zijn spetterende nieuwe band Bakeytown uitgenodigd.

Voor Amelander ondernemers uit andere branches is het zeker ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Alle ondernemers, particuliere verhuurders, verenigingen en andere belangstellende van Ameland zijn dan ook van harte uitgenodigd door Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ameland.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?