Hoogwater waarschuwing

NES – Wagenborg Passagiersdiensten waarschuwt parkeerders op het parkeerterrein Holwerd voor hoog water. Wagenborg meldt: "Vanwege de verwachte hoogwaterstanden op donderdag 21 oktober 2021 komt het lage gedeelte van het parkeerterrein (P1) in Holwerd onder water te staan.

Verplaats (wanneer uw voertuig in één van de rood gemarkeerde gebieden geparkeerd staat) vóór donderdag 21 oktober uw voertuig naar het binnendijks gelegen parkeerterrein (P2). Wagenborg Passagiersdiensten verzorgt transfer van het binnendijks gelegen parkeerterrein terug naar de terminal inclusief een vrij passage ticket voor de veerdienst terug naar Ameland. Wij doen er alles aan om betreffende auto-eigenaren zo spoedig mogelijk te bereiken. Kijk voor meer informatie op de website: www.wpd.nl"

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *