Het Nationaal Schoolontbijt in Ballum

BALLUM – De kinderen van OBS ‘t Ienster in Ballum vierden vanmorgen hun schoolontbijt met lekkere broodjes en melk in de gemeenschappelijke ruimte van de basisschool aan de Camminghastraat. Alle kinderen van de school zitten samen met de juffen en enkele ouders aan tafel voor een goed begin van de dag.

Het Nationaal Schoolontbijt is een ontbijtevenement waar vele scholen in Nederland aan meedoen. Elk jaar begin November wordt er van ontbijten een feestje gemaakt.

In 2012 wordt het Nationale Schoolontbijt voor de tiende keer georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood. Een goed ontbijt is te belangrijk om over te slaan en ook te belangrijk om het er maar één week in het jaar nadrukkelijk over te hebben. De voorlichting is er dan ook op gericht om het belang van elke dag een goed ontbijt te onderstrepen.

>>> lees hier over Het Nationaal Schoolontbijt

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *