RSS
Zoeken

Het kan nog net: De Proefroute

Geplaatst op: 28 november 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

BUREN - De proefroute van Amelands Produkt is dit jaar weer een daverend succes. Vorig jaar liep de Proefroute al geweldig, maar dit jaar overteft de stoutste verwachtingen. "We hebben in de eerste anderhalve week al meer tickets verkocht dan afgelopen jaar de hele maand," zegt Louise Molenaar van Amelands Produkt enthousiast. Deze Proefroute is nog een paar dagen te genieten.

Amelander amuses
De Proefroute is een leuke en lekkere route met amuses van Amelander producten en geselecteerde kwaliteitswijnen.

Tijdens de Kunstmaand kunt u een tour maken langs 5 of 10 gerenomeerde Amelander restaurants en genieten van verfijnde hapjes met bijpassende wijn. Ontdek het vakmanschap van de deelnemende koks. De koks werken met (h)eerlijke producten van eigen bodem. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door Wijnen van Egbert.

Proefrouteticket
U koopt het ProefRouteticket bij VVV Ameland aan de balie in Nes en Hollum, in de VVV Ameland webshop of bij De Hoge Stoep in Hollum. De ticketprijs is € 34,50 p.p. per ticket met 10 locaties of een miniticket voor € 22,50 p.p. per ticket met 5 locaties. Op dit ticket staan de deelnemende restaurants. Lever bij ieder deelnemend restaurant de bijbehorende bon in. 
U kunt ieder moment aanschuiven; de hele maand november op woensdag t/m zondag tussen 12.00-18.00 uur. U kunt proefmomenten gerust over meerdere dagen of weekenden spreiden.

Deelnemende restaurants (ticket 10 locaties):

  • Buren: Eetcafé De Driespong, Restaurant StrAnders
  • Nes: Hotel Restaurant Zee van Tijd, Restaurant De Klimop, Restaurant De Piraat
  • Ballum: Hotel Restaurant Nobel, Eetcafé De Boerderij
  • Hollum: Eetlokaal De Griffel, Restaurant Qurios, Winkel Wijnen van Egbert

De minitickets met 5 locaties zijn ingedeeld in Buren/ Nes en Hollum/ Ballum.

 

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?