Het hele wad op Waddenpost

HOLLUM – Waddenpost is een nieuwe website die zich speciaal richt op het waddengebied. In korte tijd staan er al meer dan 625 publicaties op de website die over het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken gaat. Lees over de Black Sun op Rømø en ook over Baai Dellewal, lees over bultrug Sil en over barnsteen. Bekijk de prachtige foto’s van paddenstoele en herfstsfeer.

Waddenpost gaat nu op naar de duizend publicaties en daar kunnen alle waddenliefhebbers aan bijdragen.

Waddenposter

Je kunt meedoen en bijdragen door je als Waddenposter aan te melden. Schrijf over de Deense eilanden, de Duitse waddenkust, het Uithuizer wad, Noorderleech, Marrum en Harlingen, over Zürich, Breezand en Den Oever, over Den Helder, Marsdiep en de zeehonden.

Zet je vakantiehuisje op Waddenpost en maak een beschrijving van je bedrijf. Schrijf je in als Waddenposter als het wad je lief is en je er filmpjes over hebt gemaakt die je aan anderen wilt laten zien. Word Waddenposter als je een verwoed fotograaf bent van waddenlandschappen, van waddenluchten en van waddenevenementen.

Welkom op Waddenpost.

Verdienen

Het leuke is dat je ook aan je publicaties kunt verdienen. Daarvoor moet de website van Waddenpost eerst nog wat groeien, volgens de voorschriften van Google Adsense. Schrijf je dus nu in als Waddenposter en deel en like en zet Waddenpost op je website en help mee om de website groot te maken. Zodra we het vereiste aantal bezoekers hebben begroet, begint het verdienen.

Inschrijven kan hier: www.waddenpost.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *