Het hazenpad gekozen

HOLLUM – De Haasjes hebben het hazenpad gekozen. De kleine advertentietjes op Vraag & Aanbod Ameland die afgelopen weken door vele tientallen sporters zijn geplaatst en door honderden zijn geraadpleegd, zijn verwijderd. Er staat er nog één en dat is deze. De accounts van de Adventurerunkaartenadverteerders zijn ook verwijderd. Volgend jaar starten we met een schone lei.

Wisselwerking

De rubriekadvertenties, waarin sporters die geen kaart hadden voor de Adventurerun en wel graag mee wilden doen, of sporters die wel een kaart hadden maar plotseling door wat voor omstandigheden dan ook niet mee konden doen, konden hun kaarten zoeken en aanbieden op de advertentiemodule Vraag & Aanbod Ameland. De Adventurerunorganisatie attendeerde haar sporters op deze service, zodat er een handige wisselwerking was tussen V&AA en Adventurerun.

Easy

V&AA is eigenlijk het marktplaatsje voor het eiland, waar je je zolderopruimingen, kleren, speelgoed, meubels, computers, auto's en brommers op kunt plaatsen. Veel handiger dan de grote advertentiewebsite, waar je in verzuipt en veel overzichtelijker dan allerlei Feestboek alternatieven. Op V&AA staat het keurig in rubrieken, is het makkelijk te vinden en zijn de spullen easy te plaatsen. Gratis voor de particulier en een kans voor bedrijven en verenigingen.

Skutteldoekje

Symbool voor V&AA is het oranje skutteldoekje.

V&AA is aan te klikken via de banner rechts op deze pagina →

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *