Herdruk Ameland aan Tafel bijna klaar

HOLLUM – Ameland aan Tafel van Ria Evers-Dokter ligt bij de drukker. Het gewilde kook- en verhalenboek, met muziek via een qr-code en haakpatroon voor ouderwets handige pannenlappen, wordt herdrukt. Het is een iets gewijzigde herdruk en dat komt vooral door de sponsoren. We treffen een aantal sponsoren die ook bijdroegen aan de eerste editie en er is een aantal nieuwe aangeschoven. Hun bijdragen maken de uitgave mede mogelijk. 

De verkoopprijs van Ameland aan Tafel editie 2022 wordt iets duurder dan voorheen becijferd. De drukkosten zijn afgelopen maanden dermate toegenomen dat de verkoopprijs € 21,50 wordt. De voorinschrijvers en voorbestellers krijgen het boek volgens de afgesproken prijs.

Voor pakjesavond

Het boek zal voor Pakjesavond op het eiland zijn. Hint voor de Sint: om zeker te zijn van een exemplaar voor in het körfke kunt u alvast een exemplaar reserveren bij Boekhandel van den Brink in Nes (Van Heeckerenstraat) of bij Ameland Pers uitgeverij in Hollum op Westerlaan 8 (mail vian CONTACT).

lees op het Ameland Boeken blog meer over deze herdruk

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *