Help Pake en Beppe de Vakantie Door in Natuurcentrum

Geplaatst op: 28 februari 2023 - Categorie: School & Vereniging

NES - Vanaf 28 februari tot en met 3 maart 2023 neemt het Natuurcentrum aan de Strandweg te Nes weer deel aan het event Help Pake en Beppe de vakantie Door! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis het Natuurcentrum bezoeken onder begeleiding van hun pake, beppe of ouder. Aangezien het thema van Help Pake en Beppe dit jaar ‘Duurzaam Doen’ is worden er vooral groene activiteiten georganiseerd!

Rugzakroute Nesser bos
Deelnemers van Help Pake en Beppe de Vakantie Door kunnen de rugzakroute lopen tegen een gereduceerd tarief! Normaal gesproken kost het huren van de rugzak €15,-, in dit geval wordt dat dus €7,50. Dus, haal een rugzak en ga op pad het Nesser Bos in om de bos- opdrachten te maken!

Rondleiding Natuurcentrum
In het Natuurcentrum wordt op 1 en 3 maart 2023 een rondleiding gegeven, deelname is gratis!  Tijdens de rondleiding vertelt een natuurgids alles wat je wilt weten over de Amelander landschappen en dieren. 

Visvoeren in het Natuurcentrum
Na entree in het Natuurcentrum kan vanaf 28 februari tot en met 3 maart 2023 iedere ochtend om 11:00 het visvoeren in het Noordzeeaquarium gratis worden bezichtigd. Een natuurgids beantwoordt eerst al jouw vragen over het leven in de Noordzee en Waddenzee en daarna worden de vissen gevoerd.

Kijk voor meer informatie op www.amelandermusea.nl!

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?