Hart onder de riem

HOLLUM – Ria Evers-Dokter maakt al jaren kaarsen onder de naam Kandelita. Ze heeft een Hart onder de Riem actie bedacht.

“Sinds we hebben moeten verhuizen naar een aanleunwoning, heb ik niet zo heel veel tijd kunnen besteden aan het maken van kaarsen. De ruimte die we ter beschikking hebben ,staat dat ook niet in grote mate toe.

Toch is er weer enorm veel aan kaarsenresten binnengekomen en om daar iets mee te doen ,heb ik een leuk plan bedacht:

Iedereen die een vriendin/ vriend/kennis/etc. heeft die wel een “hart onder de riem” kan gebruiken, kan zich persoonlijk , telefonisch of per e-mail bij mij melden. U kunt dan een passende  kleur uitzoeken en ik maak de hartenkaars. Over  een eventuele verpakking,  kan natuurlijk altijd worden gesproken, hoewel het leuker is als men zelf voor de verpakking zorg draagt.

Niet iedereen houdt echter van harten. Er zijn daarom ook tal van andere vormen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Ook hierbij geldt: u meldt zich persoonlijk/telefonisch/per mail en ik maak dan de door u gewenste kaars.

Natuurlijk heb ik voor het maken van een kaars tijd nodig. Mocht u dus willen bestellen, houd dan rekening met een levertijd van 3 dagen.

Alle kaarsen maak ik gratis. Maar bij onze voordeur staat een gesloten kartonnen collectebus. Daarin kunt u een klein bedrag doen. De opbrengst van deze actie gaat naar projecten op Haïti.

U mag mij bellen op nummer 556361, mailen naar: kaarsenatelierkandelita@gmail.com en ons adres is: H.D.Katstraat 14 Hollum.

Met een kaars als deze helpt u mee aan een schoner milieu en geeft u aan een goed doel.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *