Groot gastenonderzoek Waddengebied

LEEUWARDEN – Nederland deelt het Waddengebied met Duitsland en Denemarken. Het is een uniek natuurgebied en niet voor niets Werelderfgoed. Het is een zeer belangrijke toeristische bestemming. Om beter inzicht te krijgen in waarom de mensen naar het Waddengebied komen, wat ze doen als ze hier zijn en wat ze er van vinden doen de drie landen een gezamenlijk onderzoek.

Bent u als gast in het Waddengebied? Doe dan mee aan de enquête, dit kan tot juni 2021. Onder de deelnemers worden mooie prijzen verloot, waaronder Waddenboeken en unieke waddenbeleefarrangementen met overnachting(en).

Deelname kan op www.visitwadden.nl/onderzoek of in het Duits op www.visitwadden.nl/befragung.

Voor Nederlands kunt u ook de QR code scannen. Aan het einde van het enquête wordt u doorgestuurd naar een andere website waar u uw mailadres kunt achterlaten om deel te nemen.

Dit onderzoek wordt mede gefinancierd door de Europese Unie binnen het Prowad link project.

Bron: Werelderfgoed Waddenzee

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *