Griezelen op De Schakel

HOLLUM – OBS De Schakel in Hollum griezelt en iedereen kan mee griezelen. Donderdag 29 maart heeft de basisschool van 17.00 tot 19.00 uur een feestelijke avond als afsluiting van het thema ‘Griezelen’.

De leerlingen hebben afgelopen twee weken op verschillende manieren aan dit thema gewerkt. Tijdens de feestelijke avond op school wordt al het werk tentoongesteld. Verder zijn er allerlei activiteiten zoals spelletjes, verloting, een kleine musical en ‘griezelig’ eten en drinken.

De activiteit is voor de kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en voor iedereen die dat gegriezel wel eens even wil zien en beleven.

Alle groepen van de basisschool werkten mee aan het project.

Griezelen was het thema van de kinderboekenweek van oktober 2017. Dat viel toen middenin de Amelander herfstvakantie, zodat de activiteiten werden uitgesteld naar het voorjaar van 2018. Kon er gelijk groots griezelig worden uitgepakt. Brrr!!!

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *