Golfrijden bij Ameland

NES – Esther Oud en Chris Immers introduceren golfrijden op Ameland. Steeds meer kiteboarders storten zich op deze vorm van watersport. Met een vlieger en een surfboard gaan ze de golven te lijf.

In de maand oktober wordt er op Ameland een instant wave event georganiseerd. Dat wil zeggen: zodra de condities goed lijken worden de vooroplopende golfrijders met een vlieger uitgenodigd om naar Ameland te komen. Het betreft een try-out voor surfers die hun sporen op de golven verdiend hebben. De locatie is het Brunotti Beach House op Ameland. De condities van wind en golven moeten kloppen zodat van te voren niet een datum is te prikken. Het event duurt een dag en wordt ongeveer 48 uur voor aanvang aangekondigd. Laatst mogelijke datum is 29 oktober en er kunnen maximaal 15 riders meedoen.

Download hier de Ameland iPhone app 

of bezoek de mobiele website www.ameland-actueel.nl (speciaal voor de andere smartphones) en neem het Ameland nieuws mee in je binnenzak.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *