Gezelschap op Ameland gezocht

HOLLUM – Vraag & Aanbod Ameland biedt de gelegenheid advertenties te plaatsen: oproepen, vragen, zolderopruimingen die te koop worden gezet, activiteiten die worden aangekondigd, crowdfundingacties die worden gemeld, goede doelen waar deelnemers en sponsoren voor worden gezocht, een accordeon die wordt verkocht en die voor de liefhebber klaar staat, sporters die hun startnummer willen verkopen vanwege blessure, makelaars die hun huizen aanbieden en theatermakers die hun voorstelling promoten. Het kan allemaal op Vraag & Aanbod Ameland.

Particulier

Neem nou deze advertentie: Tineke wil op Ameland gezelschap, met iemand een terrasje pikken, leuke dingen samen doen. Ze plaatste daarvoor een kleine advertentie. Dat is voor particulieren helemaal gratis. Bekijk hem hier. Reageren kan via het advertentietje zelf. 

Bedrijf

Bedrijven kunnen ook gebruikmaken van de Amelander voorziening. Wilt u uw weekreclames laten zien of wilt u regelmatig een van uw producten tonen aan een groot publiek, neem dan even contact op via CONTACT. Dan komt het vast voor de bakker.

Social Media

Onder de advertentietjes staat een rij social media knoppen, zodat hij op diverse manieren gedeeld kan worden via uw eigen social media account. Dat levert gegarandeerd een groot publiek op. Neem de proef op de som en plaats uw kastjes, spiegels, schilderijen, boeken, antiek, handvaardigheid, wol en katoen, buiitenhaard en tuinmeubelset, kaarten, vakantiehuisjes, hotelbedden, brood en banket, groente en fruit, boter, kaas en eieren. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *