Gemeenteraadsverkiezing – CAO partij

HOLLUM – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart krijgen de partijen en groeperingen op Ameland de kans hun onderwerpen aan de Amelander burgers kenbaar te maken via deze website. De teksten worden integraal en niet geredigeerd geplaatst en zijn de verantwoordelijkheid van de partij. Een van de partijen die meestrijdt om de gunst van de kiezer is:

Christelijk Arbeid Ondernemend partij

*

Er dient lokaal onderzoek te komen voor meerdere opleidingen mogelijkheden zoals volledig HAVO en LTS op het eiland Ameland in combinatie met onderwijs instellingen aan de vaste wal. Om dit onderdak te verschaffen kan in bestaande gemeentelijke panden met gediplomeerde en ondersteunende leerkrachten zo kunnen de kinderen van Ameland meerdere studiekeuzes maken op Ameland en niet met te vroege leeftijd vertrekken vanaf Ameland. Wij willen investeren in onze jeugd op Ameland want dit is onze toekomst.

*

Ter ondersteuning van activiteiten en werkgelegenheid op het eiland is het van belang dat er naast het toerisme ook andere bedrijfstakken behouden blijven of waar mogelijk ontwikkeld worden door gemeentelijke aanbestedingen eerst openbaar naar de Amelanders ondernemers worden aangeboden waar prijs en kwaliteit voorop staat zodat er meer werkgelegenheid komt op Ameland voor Amelanders.

*

Er dienen gesprekken te komen op hoog niveau bij Rijksoverheid over concessie contract van de veerbootverbinding van en naar Ameland zodat er spijkers met koppen geslagen kunnen worden dat de veerboot beter op tijd kan varen in de toekomst en niet te laat is waardoor werk en afspraken in het gedrang komen voor Amelanders.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *