Geel Wit wint van Warga

NES – Geel Wit won de oefenwedstrijd tegen Warga simpel. Het werd 5-1 in een wedstrijd die een ruststand van 4-0 kende. Geel Wit opende de score in de veertiende minuut. Lars Molenaar werd in het strafschopgebied onderuit gehaald, waarna Lars Brouwer de strafschop benutte. Dezelfde speler maakte er na een half uur spelen 2-0 van. Hij kopte raak op aangeven van Maurits Metz. Vier minuten later was het alweer raak. Jurjen Metz stelde Lars Molenaar in staat de 3-0 op het scorebord te zetten. Vlak voor rust werd het zelfs 4-0. Via Danny en Jurjen Metz kwam de bal bij Brian Overmars en hij scoorde beheerst 4-0.

De tweede helft was nog geen twee minuten oud toen Bente Bonthuis de paal raakte. In de nastoot miste Brian Overmars een goede kans. Geel Wit bleef de sterkere ploeg, maar kon dat na de rust niet in de score tot uiting brengen. In de zeventigste minuut werd de eerste reële kans voor Warga zelfs gepromoveerd tot doelpunt. Een minuut later was de marge alweer op vier gebracht door Bente Bonthuis.

Vlak voor tijd raakt hij andermaal de paal en ook Lars Molenaar, Danny Metz en Jordi Metz waren dicht bij treffers.

Opstelling Geel Wit: Pieter Oene Smit; Maurits Metz, Bjorn Wijnberg, Frank Beijaard, Theodoor Molenaar; Bente Bonthuis (Brian Overmars 30), Jordi Metz, Jurjen Metz, Lars Molenaar; Danny Metz, Lars Brouwer (Bente Bonthuis 46).

Bron: Geel Wit

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *