Geel Wit verlengt contract met Frans à Nijeholt

BUREN – Voetbalvereniging Geel Wit heeft het contract met trainer Frans à Nijeholt met een jaar verlengd. À Nijeholt is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Amelander zondag-derdeklasser. Geel Wit doet nog volop mee in de strijd om de bovenste plaatsen.  

Voetbalvereniging Geel Wit van Nes-Buren ging in januari 2016 voor het seizoen 2016 – 2017 een verbintenis van een jaar aan met de nieuwe hoofdtrainer.

À Nijeholt (55) woont in Joure en is werkzaam als trainer bij vierdeklasser Renado uit Sint Nicolaasga. De trainer heeft daarvoor bij diverse clubs in en buiten Friesland teams getraind.

In december 2015 maakte Cees-Jan Slotemaker bekend dat hij wilde stoppen als trainer van de hoofdmacht van Geel Wit. Slotemaker was vier seizoenen verbonden aan Geel Wit. 

⇒ lees hier meer over Voetballen op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *