Geel Wit in slotfase langs Nicator

BUREN – Geel Wit heeft woensdag de bekerwedstrijd tegen Nicator met 1-2 gewonnen. De overwinning kreeg in de slotfase gestalte.

In de 84-ste minuut opende Bente Bonthuis de score. In de voorlaatste minuut zorgde Kayan Kiewiet voor de beslissing. Vlak voor het eindsignaal deed Nicator iets terug.

Het duel begon veelbelovend voor de bezoekers met een schot op de paal van Siard Bonthuis in de vierde minuut. Daarna had de ontmoeting weinig verheffends te bieden. In de 43-ste minuut ging Kevin Kiewiet met een liesblessure naar de kant. Lukas Mollema was zijn vervanger.

Opstelling: Pieter Oene Smit; Glenn Kienstra, Kevin Kiewiet (Lukas Mollema 43'), Dennis Akkerman, Theodoor Molenaar; Martijn de Jong (Klaas Kolk, tweede helft), Mark Molenaar, Lars Brouwer, Siard Bonthuis; Kayan Kiewiet, Brian Overmars (Bente Bonthuis).

Door Koos Molenaar

>>> lees hier over Voetballen op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *