Fryslân stuurt Sven Kramer op vakantie

LEEUWARDEN – Als blijk voor zijn grote sportprestaties van dit schaatsseizoen, krijgt Sven Kramer een reischeque van de provincie Fryslân. Kramer voegde gisteren in zijn woonplaats Heerenveen de wereldtitel allround toe aan zijn Olympisch goud en Europese titel.

Bovendien is Kramer de eerste schaatser die voor de vierde maal op rij de wereldtitel veroverde. De schaatser maakte duidelijk dat hij nu vooral snakt naar rust. Reden voor Commissaris van de Koningin John Jorritsma om Kramer per brief namens Fryslân te feliciteren met zijn titels en hem op vakantie te sturen: ,,Sven weet als geen ander talent te combineren met doorzettingsvermogen en mentale weerbaarheid, jaar in, jaar uit. Hij is een Fries waar alle Friezen trots op kunnen zijn.’’
Bron: Provincie Fryslân

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *