Froome en Mollema in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Winnaar van de Tour de France 2013, Christopher Froome, en Groningse Fries Bauke Mollema zijn aanwezig op 30 juli in Surhuisterveen voor de Profronde Surhuisterveen. Tijdens de Tour de France wist de organisatie Froome te contracteren en Mollema vast te leggen voor het Friese Wielerfestijn.

Dit schrijft de enthousiaste organisatie, nog tijdens de Tour, op haar website: "Ook Belkin-kopman Bauke Mollema komt dinsdag 30 juli aan de start van de Profronde Surhuisterveen. Na geletruidrager Chris Froome heeft de Stichting Wielercomité Surhuisterveen opnieuw een topper uit de Tour de France weten te contracteren. Samen met Laurens ten Dam heeft de in Zuidhorn opgegroeide Mollema de Tourkoorts in Nederland weer naar grote hoogten doen stijgen. De ‘Mollemania’ heeft ons land weer ouderwets wielergek gemaakt. Chris Froome van Team Sky werd op de tweede rustdag al vastgelegd. De organisatie is nog in onderhandeling met een aantal deelnemers uit de Tour de France."

>>> lees hier over Profronde Surhuisterveen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *