Foto: Samen op de wereld – in jouw buurt

HILVERSUM – Na het succes van eerdere edities (met in totaal meer dan 3000 ingezonden foto’s ) organiseert de NCRV dit jaar voor de derde keer de fotowedstrijd Samen op de wereld. Dit jaar staat de wedstrijd in teken van Samen op de wereld – in jouw buurt.

Wat bindt mensen met elkaar in jouw buurt en wat zijn hun verhalen? Waar ontmoeten ze elkaar? En hoe zijn mensen in jouw buurt toch verschillend van elkaar?

Foto’s kunnen worden ingestuurd tot en met 17 september, via de website fotowedstrijd.ncrv.nl.

Op deze site kan het publiek ook stemmen op de foto van zijn/haar voorkeur. Vervolgens kiest een vakjury, bestaande uit NCRV presentator Joris Linssen, documentair fotograaf Suzanne Liem, NCRV Radio 2-presentator Sander Guis en portretfotograaf Rogier Veldman,de twintig mooiste en meest aansprekende foto’s. Deze foto’s worden dit najaar tentoongesteld in Beeld en Geluid in Hilversum. Uit deze foto’s wordt een winnende top-drie samengesteld.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *