Florian Koerner von Gustorf wint VVV foto wedstrijd

NES – Florian Koerner von Gustorf uit Duitsland heeft de fotowedstrijd van de VVV gewonnen. Zijn foto komt op de voorpagina van de VVV gids 2009. VVV Ameland ontving ruim 150 inzendingen. Voor de winnaar ligt er een verblijf op Ameland in het verschiet.

VVV Ameland heeft in de fotowedstrijd aangegeven waar het beeldmateriaal volgens haar aan moest voldoen. Pieter Smit: “In de eerste plaats moesten er mensen op de foto’s staan, bij voorkeur een zonnig beeld met blauwe lucht en daarnaast zijn strandfoto’s favoriet. Natuurlijk is Ameland meer dan strand alleen, dus ook andere beelden waren van harte welkom. De foto’s moesten in ieder geval de kernwaarden gezond, actief en gastvrij uitstralen.”

VVV Ameland ontving prachtige foto’s, waarvan enkele van hoogstaande kwaliteit. Pieter Smit: “We hebben ontzettend veel leuke beelden ontvangen. Niet alle beelden zijn geschikt als cover van de VVV gids, maar wel om elders in de VVV gids of op onze website te publiceren.” Na lang wikken en wegen is er uiteindelijk een winnaar uit de bus gekomen. De winnaar is Florian Koerner von Gustorf uit Duitsland. Een vakantie op Ameland is de familie Koerner von Gustorf niet vreemd. Zij komen al sinds 1965 op Ameland. Hun foto zal in 2009 de cover van de VVV Ameland gids sieren en zij gaan met het winnen van deze fotowedstrijd wederom een heerlijke tijd op Ameland tegemoet.

Wilt u weten wat voor fotomateriaal er allemaal ingezonden is?
Kijk dan op www.vvvameland.nl/fotowedstrijd. De nieuwe gids, boordevol informatie, accommodaties, tips voor dagjes uit, evenementen, toeristische attracties en restaurants komt eind december uit. Wilt u deze gids ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met VVV ameland: 0519 – 546 546 of stuur een e-mail naar info@vvvameland.nl . Via de website www.vvvameland.nl is de gids van 2008 op te vragen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *