Flitsende foto actie Ameland

NES – VVV Ameland organiseert een fotowedstrijd. Iedereen die van fotograferen houdt kan meedoen aan deze flitsende foto actie waarmee prachtige prijzen zijn te winnen. Foto’s kunnen nog tot 21 februari worden ingezonden.

De thema’s zijn Natuur, Rust en Actief. Deze drie thema’s behoeven weinig nadere uitleg. Ameland is rijk aan natuur, rust vindt men op Ameland en er zijn volop mogelijkheden om actief te zijn. Het mooiste foto-moment kan gemaakt zijn tijdens een vakantie, een dagje weg, een sportevenement, etc.

De foto's voorzien van naam maker, vermelding thema, mailadres en de locatie waar de foto(’s) is (zijn) genomen kunnen worden geüpload op www.vvvameland.nl/flitsende-actie of kunnen worden gemaild naar: foto@vvvameland.nl .

De inzendingen zijn te zien op www.vvvameland.nl/flitsende-actie . Hier is ook meer informatie te vinden over de prijzen en de wedstrijdvoorwaarden.

De bezoekers aan de website van de VVV Ameland vormen als het ware de ‘jury’. Iedereen mag stemmen. De foto’s met de meeste stemmen vallen in de prijzen. De hoofdprijs is een weekendje Ameland én een digitale Canon EOS 5D Mark2 camera.

Per categorie wordt een prijs uitgegeven in de vorm van een weekendje Ameland. Daarnaast wordt iedere week een waardebon uitgegeven voor een groot canvasdoek waar de inzender met de meeste stemmen in die week, zijn/haar foto op kan laten drukken.

In het zomerseizoen zal een foto expositie worden ingericht met de mooiste foto’s van Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *