Fletcher weer populairste hotelketen

VIANEN– Fletcher Hotels is donderdag 21 april door het Nederlandse publiek voor het zesde achtereenvolgende jaar tot Populairste Hotelketen van Nederland verkozen. Zoover.nl liet het Nederlandse publiek kiezen uit alle hotelketens die actief zijn in Nederland.

Zoover is de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. Meer dan 100.000 gasten brachten dit jaar hun stem uit. Sinds de start van de award, 6 jaar geleden, wint Fletcher Hotels jaarlijks de award voor Populairste Hotelketen van Nederland.

De ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, heeft samen met Rob Hermans de Zoover Award voor Populairste Hotelketen donderdag 21 april in ontvangst mogen nemen. “Deze award is voor ons een hele belangrijke waardering van onze gasten. Van alle stemmers die op Zoover op een van de Nederlandse hotelketens hebben gestemd, heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op!” aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is de grootste hotelketen van Nederland met inmiddels 70 unieke hotels. Per 1 april is het 4-sterren Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag toegevoegd aan het portfolio. Fletcher Hotels richt zich op het 3- en 4-sterren segment, zowel voor de zakelijke als leisure markt. Het aanbod van Fletcher Hotels is zeer gevarieerd, maar de hotels hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allen geleden op de mooiste plekjes van Nederland. De hotelketen heeft de ambitie om door te groeien naar 100 hotels.

Hotel Amelander Kaap in Hollum is een van de Fletcher hotels.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *