RSS
Zoeken

Fletcher Hotels Beste Hotelketen van Nederland

Geplaatst op: 07 april 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

NIEUWEGEIN– Fletcher Hotels is dit jaar door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot de Populairste en Beste Hotelketen van Nederland. Voor het 7e jaar op rij behaalde de grootste hotelketen van Nederland de meeste stemmen van het Nederlandse publiek. Dit maakt Fletcher Hotels de Populairste Hotelketen en nu ook Beste Hotelketen van Nederland.

Het Nederlandse publiek kiest
Al 7 jaar worden er in de reisbranche verkiezingen gehouden onder het Nederlandse publiek. Gasten kunnen dan in uiteenlopende categorieën stemmen op hun meest favoriete bedrijf in de bepaalde categorie. Al vanaf de start van deze verkiezing krijgt Fletcher Hotels van het Nederlandse publiek de meeste stemmen in de categorie Hotelketens van Nederland. Nog nooit heeft een andere hotelketen meer stemmen gekregen dan Fletcher Hotels.

Trots op publieksprijs
“Wij zijn wederom enorm trots dat wij deze prijs hebben gekregen. Juist het feit dat het Nederlandse publiek, van alle hotelketens, Fletcher Hotels weer heeft gekozen tot Populairste en Beste Hotelketen is een kroon op ons werk. Ik wil graag iedereen die op ons heeft gestemd enorm bedanken en wij gaan ervoor zorgen dat wij ook volgend jaar weer de beste zijn” aldus Rob Hermans, CEO Van Fletcher Hotels.

Nieuwe Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 81 unieke 3- en 4-sterren hotels die alle zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Deze maand opent Fletcher Hotels twee compleet vernieuwde hotels, Hotel-Restaurant Middelburg in Middelburg en Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar. Beide hotels zijn al jaren Fletcher hotels, maar zijn afgelopen maanden dicht geweest voor een complete verbouwing.

Hollum
Hotel Amelander Kaap in Hollum is een hotel uit de Fletcher keten.
Bron: Fletcher en eigen redactie

- bedrijfsnieuws - 

>>> wil je ook met je bedrijfsnieuws op deze website, neem dan contact op met info@persbureau-ameland.nl

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?