Finale Het Perfecte Plaatje

HILVERSUM – Na weken zwoegen en fotograferen is het dinsdag eindelijk zover: de ontknoping van de grote finale van Het Perfecte Plaatje. Na het afscheid van Janny van der Heijden kruisen Bibi Breijman en Stefano Keizers nog één keer de degens. Wie gaat er met de winst vandoor?

De finaletrip van Het Perfecte Plaatje komt vanavond ten einde in het allerlaatste duel. Bibi Breijman en Stefano Keizers strijden op de Waddeneilenanden om de winst van dit seizoen.

Afvaller

Vorige week viel Janny van der Heijden na het eerste deel van de finale af. Op de valreep bleek ze niet goed genoeg om Stefano Keizers of Bibi Breijman achter zich te houden.

Markante eilander

In de grote finale gaan de fotografen verder met hun trip van Waddeneiland naar Waddeneiland. Van Vlieland varen ze naar Terschelling om daar een markante eilander te vinden en te portretteren.

Werelderfgoed

Op Ameland maken ze een bijzondere landschapsfoto en ook gaan Bibi en Stefano het wad op om dit unieke Werelderfgoed vast te leggen. Daarna wordt duidelijk wie van de twee dit seizoen van Het Perfecte Plaatje wint.

  • Het Perfecte Plaatje
  • RTL4
  • 20:31 uur
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *