Febo Roosenburg nieuwe trainer Geel Wit

BUREN – Febo Roosenburg heeft zijn handtekening gezet onder het contract dat hem als trainer verbindt aan Geel Wit. Dat gebeurde afgelopen weekend in de rust van de wedstrijd Geel Wit JO19-1-Makkum JO19-1.

Gezeten naast voorzitter André de Jong zette hij op het terras onder een grote parasol zijn krabbel. Voor de aanwezigen stond er een hapje en een drankje, verzorgd door Stranders, klaar.

Roosenburg is opgegroeid bij SC Franeker. Op zijn vijftiende debuteerde hij in het eerste elftal. Daarna speelde hij bij de jeugd van Cambuur, VV Leeuwarden, Harlingen en weer Franeker.

Hij was trainer van Franeker zaterdag, Robur, Dronrijp en Franeker zondag.

Net als zijn voorgangers verzorgt Roosenburg op de dinsdag de training in Leeuwarden. Vrijdags komt hij naar Ameland. Gerard Hekkelman wordt de elftalleider van het eerste.

Door Koos Molenaar

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *