FC Groningen en Make-A-Wish

GRONINGEN – FC Groningen gaat een speciale krant voor de Waddeneilanden maken om geld op te halen voor Make-A-Wish. De krant komt in april 2014 uit.

Make-A-Wish Nederland, voorheen de Doe Een Wens Stichting, is een professionele vrijwilligersorganisatie die de liefste wens vervult van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

FC Groningen is maatschappelijk partner van Make-A-Wish Nederland en zal met deze samenwerking een bijdrage leveren aan de realisatie van de doelstelling van Make-A-Wish Nederland.

Een onderdeel van dit Partnership is het uitgeven van een full-colour krant met informatie over Make-A-Wish Nederland. Het biedt de Stichting de gelegenheid om te laten zien wat er vooraf gaat aan een wensvervulling en hoe een wens wordt gerealiseerd. Wij hopen ook met de Make-A-Wish Nederland krant het donateursbestand uit te kunnen breiden. Daarnaast is de opbrengst van de krant voor Make-A-Wish Nederland.

Voor de krant zoekt FC Groningen ook op Ameland sponsoren. Voor honderd euro kun je al sponsor worden. Daarmee koop je advertentieruimte in de krant of redactionele ruimte. De prijs van gesponsorde ruimte loopt op van 100 euro naar 1200 euro voor een hele pagina.

Deze krant wordt uitgevoerd op A3 formaat. Begin april wordt de krant huis-aan-huis verspreid in een oplage van 9.500  exemplaren op de Waddeneilanden.

Voor een full-colour advertentieplaatsing of een full-colour redactioneel artikel in genoemde krant kunnen wij u het volgende aanbieden:

Wie belangstelling heeft voor ruimte in die FC Groningen Make-A-Wish krant kan contact opnemen met Kim Beute van FC Groningen Media BV. Het tefefoonnummer is 050-5878762 of 06-51117461.

>>> lees hier ook over Make-A-Wish

>>> lees hier over Ameland en het FC Groningen avontuur

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *