Familieweekend Amelandia

HOLLUM – Sportclub Amelandia organiseert op zaterdag 15 en zondag 16 augustus tal van activiteiten voor iedereen uit Hollum en Ballum.
Op zaterdag 15 augustus geeft Jan Bruin met zijn B-elftal weer een clinic aan alle voetbalpupillen van S.C. Amelandia en V.V. Geel-Wit. De start van deze clinic is om 14.00 uur en hij eindigt rond 16.30 uur.
‘s Avonds speelt het B-elftal van Cambuur tegen een selectie van Amelandia spelers t/m 23 jaar.

Zondag 16 augustus staat de gehele dag vanaf 11.00 uur in het teken van spelletjes voor de allerjongsten en spellen en sporten voor iedereen uit Hollum en Ballum. Amelandia rekent op zoveel mogelijk Amelandia leden. Ook ouders, broertjes en zusjes mogen meedoen. Dit moet resulteren in een mooie en gezellige sportdag voor iedereen, vindt de sportclub.
Voor de allerkleinsten is er een springkussen, ballenbad en zijn er allemaal leuke spelletjes.

Er is zondag 16 augustus de gehele dag ook een barbecue aanwezig. Deze sportdag duurt van 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Bron: Amelandia

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *