Fairtrade bij StrAnders

BUREN – Restaurant Stranders in Buren doet van 25 tot en met 31 oktober mee aan de Fairtrade Restaurant Week. Tijdens deze week serveert StrAnders buiten de kaart om een 3-gangen Fairtrade menu voor de speciale actieprijs van

€ 25,00.

De Fairtrade Restaurant Week is een landelijke actie, die dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd. Initiatiefnemers zijn “Puur! uit eten”, dé duurzame culi­naire gids en Stichting Max Havelaar, verantwoordelijk voor het Fairtrade keurmerk.

Fairtrade betekent dat producten onder eerlijke voorwaarden zijn geproduceerd en verhandeld. Wanneer een product het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade heeft, weet je zeker dat de boeren een eerlijke prijs hebben ontvangen en kunnen investeren in een betere toekomst. Hoe werkt het? U bent van harte welkom om in de week van 25 t/m 31 oktober te komen genieten van het speciale menu. In ieder gerecht is minimaal één Fairtrade ingrediënt verwerkt. Reserveren is gewenst.

Een overzicht van andere deelnemende restaurants vind je op: www.fairtraderestaurantweek.nl

>>> voor meer informatie over het Fair Trade menu kunt u de website van StrAnders bezoeken of bellen. De website van StrAnders is te vinden via de banner in de bannerladder op de Links-pagina

Ameland Nieuws onderweg

de iPhone app Ameland Actueel

vakantiehuisje in Hollum

www.suudooster.nl

Adverteer hier met uw

Regeladvertentie  ( € 0,15)

 

 


 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *