Extra in de Ameland Agenda

HOLLUM – De website van Persbureau Ameland heeft Ameland Agenda met een functionaliteit die belangrijk is voor een ieder die iets organiseert en dat kenbaar wil maken.

De agenda-items op de website van Persbureau Ameland zijn aanklikbaar. Verschijnt er een verwijs-handje op het agenda-item, dan is er een koppeling naar een artikel of website gelegd. Kijk als voorbeeld naar Paardenreddingboot in de agenda ( vandaag) of Kerstboomwerpen (Oudejaarsdag). Wie met de muis op dat onderwerp of de Agenda tip gaat staan, ziet een handje. Wie dan klikt, komt bij het achterliggende artikel, waar meer over het agenpunt te lezen staat. Het handje verschijnt ook bij het volledige agenda overzicht.

Geef ook jouw activiteiten door.

Activiteiten van verenigingen worden gratis geplaatst. We vragen er een link naar de website van Persbureau Ameland voor terug. Activiteiten van bedrijven en commerciële instellingen plaatsen we gratis als het activiteiten van adverteerders betreft en bedrijven die hun locatie presenteren op de iPhone app Ameland Actueel en de smartphone site www.ameland-actueel.nl. Zorg dat je daar bij staat.

⇒ je kunt hier jouw agenda activiteit doorgeven.

je kunt hier je presentatie op de app Ameland Actueel doorgeven: voor 100 euro draait het bedrijf een jaar mee; het volgende jaar kost slechts 25 euro.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *