Expositie met foto’s Ameland in Markelo

MARKELO – Fotograaf Marjan Noteboom uit Markelo komt regelmatig naar Ameland om daar even uit te waaien en om foto’s te maken van het eiland. Met haar voorliefde voor paarden is het natuurlijk niet zo vreemd dat ze rondom de demonstratie van de paardenreddingsboot veel foto’s heeft gemaakt.

Samen met twee andere fotografen uit het Twentse dorp van de vijf heuvels exposeert ze vandaag op een bijzondere plek. Na de dienst op zondagochtend werd de Martinuskerk in Markelo omgevormd tot een expositieruimte als onderdeel van voorjaarsmarkt in de dorpskern. De foto's blijven in mei en juni hangen vanwege de vele positieve reacties.

Ook op Ameland is sinds dit voorjaar werk van deze fotograaf te zien. De algemene ruimten van Apparthotel Kooiker in Buren alsmede een aantal appartementen in het complex zijn dit voorjaar gerenoveerd en geven dankzij het werk van Marjan Noteboom veel meer eilandgevoel voor de gasten.

De foto van Ameland in Markelo staan hieronder.

meer foto's van Marjan Noteboom zijn hier te zien

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *