Excursie Zonnepark Ameland

BALLUM – Op Ameland bevindt zich het grootste zonnepark van Nederland en binnenkort heeft iedereen de kans dit bijzondere park te bezoeken.

Zonnepark Ameland is een initiatief van gemeente Ameland, de Amelander Energie Coöperatie en Eneco. Onder leiding van Johan Kiewiet van de Amelander Energie Coöperatie kunnen geïnteresseerden het grootste zonnepark van het land bezoeken. Johan zal vertellen  over de totstandkoming van het zonnepark en wat Ameland nog meer doet op het gebied van duurzaamheid, want Ameland heeft de ambitie om koploper te zijn in de transitie van fossiele naar duurzame energie.

De excursie begint met een presentatie van 30 minuten in het gemeentehuis, met aansluitend een rondleiding op het park.

De excursiedata zijn 19 en 26 juli, 2, 16, 23 en 30 augustus. De start is in het gemeentehuis in Ballum om 10.00 uur en tickets zijn exclusief verkrijgbaar bij VVV Ameland in Nes en Hollum.

Kosten: € 7,60 p.p. (volw.) en € 4,- (kinderen 4 t/m 12 jaar)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *