Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen

LEEUWARDEN – Noodoproep: Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen

Er zijn veel kinderen die een vakantie verdienen en op dit moment zijn er te weinig vakantiegezinnen. De zomervakantie komt al dichtbij en Europa Kinderhulp luidt de noodklok. Er is een tekort aan vakantiegezinnen voor kwetsbare kinderen uit Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. De regio Friesland van Europa Kinderhulp is op zoek naar enkele tientallen vakantiegezinnen die deze zomer nog ruimte in hun huis en hart hebben.

Gezinnen die tijdens de zomervakantie ruim twee weken aandacht en liefde willen geven aan kinderen die onder moeilijke omstandigheden opgroeien, worden verzocht zich aan te melden als vakantieouder. Voor de kwetsbare kinderen een waardevolle vakantie waarin ze onbezorgd kind kunnen zijn en even op adem kunnen komen binnen een liefdevol gastgezin. Ook senioren en paren zonder kinderen kunnen zich aanmelden als vakantieouder.

Aanmelden kan bij Joke de Vries, 058-2573612 of stuur een e-mail naar friesland@europakinderhulp.nl.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *