Elke dag Ameland nieuws

HOLLUM – Persbureau Ameland is in 2014 tien jaar bezig. Al tien jaar lang kan Ameland genieten van nieuws van het eigen eiland, van de buureilanden, van de Waddenzee en het werelderfgoed. Niet als stichting, niet met vrijwilligers, niet als hobby, maar als professioneel bedrijf, voor eigen rekening en risico, ten dienste van de Amelander nieuwsgaring. Groot nieuws en klein nieuws, vrolijk nieuws en af en toe ook een droevig bericht. Mooi weer nieuws en wetenswaardigheden over storm en vorst. Sportief nieuws, kunstnieuws en natuurlijk politiek nieuws. Het staat allemaal op deze website van de online Krant van Ameland.

Het jarige persbureau heeft in 2014 een jaar lang prachtige aanbiedingen om te adverteren en te presenteren en je bedrijf of evenement in de kijker te spelen. 

  • Ondernemers, politieke partijen en organisaties kunnen al hun nieuwtjes en activiteiten laten plaatsen als nieuwsbericht en agendabericht, inclusief een banner op de website van Persbureau Ameland voor 100 euro voor heel 2014. Aanmelden kan hier. 
  • In dit jubileumjaar zetten we je bedrijf dan ook op de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones. Verlengen van deze presentatie is maar 25 euro voor een heel jaar. Direct aanmelden.
  • Verhuurders kunnen hun accommodatie voor 25 euro niet alleen in 2014 maar ook in 2015 op de app Ameland Actueel laten plaatsen. Direct doen. 

    Voor deze actie geldt: Aanmelden tot uiterlijk 15 maart 2014.Adverteren
  • Adverteren met een banner direct bij het nieuws kan ook. Klik daarvoor op de banner hiernaast.

Zet je advertentie daar waar het gezien wordt: op de meest gelezen Ameland nieuws website van Persbureau Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *