Elfde MTB Ameland

VELP – De elfde MTB Ameland gaat in 2020 samen met de Cross Duathlon Ameland, met de start bij vV

De elfde MTB Ameland is op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020. Voor de zaterdag staat er weer een mooi programma op stapel en op zondag is de MTB Ameland Toertocht. De Cross Duathlon Ameland is in 2020 toegevoegd aan het programma op zaterdag. De nieuwe hoofdlocatie voor de komende jaren is Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren.

Inschrijven

De inschrijving voor MTB Ameland 2020 is geopend. Tot 1 december kunt u gebruikmaken van het voordelige inschrijftarief. Aanmelden kan voor het afwisselende programma van zaterdag en zondag. Voor de elfde editie is er keuze uit verschillende onderdelen met afstanden voor iedere MTB'er of elk MTB team.

Cross Duathlon Ameland op 7 maart

De offroad run-bike-run op Ameland vindt dit jaar voor het eerst in hetzelfde weekeinde plaats als MTB Ameland. De start en finish is ook bij Klein Vaarwater. Sporters kunnen zo beide evenementen goed combinerenen.

⇒ Aanmelden kan via de website van MTB Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *