Eilandgasten in maart op TV

AMSTERDAM – Net 5 komt in maart met een nieuw datingprogramma: Eilandgasten op Zoek naar de Liefde. In de show helpt de zender vier vrijgezelle mannen in hun zoektocht naar een vriendin. De vrouw moet bereid zijn alles op te geven voor een bestaan op een Waddeneiland.

“Je zal er maar wonen! Op Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling of Ameland”, stelt de zender. “Wie er geboren wordt, wil er meestal niet meer weg. Er is ook veel voor te zeggen om te blijven: schoonheid, rust en natuur… Maar er kleven natuurlijk ook wel een paar nadelen aan. De liefdesvijver om in te vissen is namelijk niet zo groot en vind maar eens iemand op de wal die de stap wil wagen om zich op een eiland te vestigen.”

De zender vervolgt: “Tot nu toe is deze zoektocht nog niet echt geslaagd, noch op hun eiland, noch daarbuiten. Het is best lastig om iemand te vinden die zich wil aanpassen aan de andere leefomstandigheden en gewoontes op een vrij afgelegen plek. De vrouw van hun dromen zal de oversteek dus moeten maken, want zij zullen hun eiland nooit verlaten.

Het wordt een zoektocht in de meest romantische arena die je je kunt voorstellen: schilderachtige dorpjes, wuivend helmgras, verlaten stranden…”

Net 5 verklapt alvast over de vier vrijgezelle eilandbewoners: Aant-Durk is 31 jaar en woont op Vlieland. Hij is daar gids en houdt van vissen. De blonde krullenkop is een bekende verschijning op zijn eiland. De eveneens 31-jarige Sebastiaan is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Hij is kok van beroep en is dol op voetbal. Roy, 31 jaar, komt van Terschelling en verzorgt rondritten te paard. Hij houdt van gezelligheid, maar is ook graag thuis. De stoere 39-jarige Johnny woont op Ameland en ziet er jonger uit dan hij is. Hij werkt in het familiehotel samen met zijn ouders en zus. Johnny is sportief en speelt in een band.

>>> lees hier over Eilandgasten op Zoek naar Liefde

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *